Miten mahdollistetaan työn ja arjen yhteensovittaminen | Maria Carlsson 925 Festival 2014

Kun työntekijä on perheellinen, juuri perhettä perustava tai vaikka omia ikääntyviä vanhempiaan hoitava, voi työn ja perheen yhdistäminen olla entistä hankalampaa. Jos ruuhkavuosien keskellä elävien haasteita ei ratkaista oikein, on osaavien ja koulutettujen työntekijöiden vaihtuvuus vaarassa lisääntyä. Joustavilla ja monimuotoisilla organisaatiokäytännöillä ei vain sitouteta yritykselle elintärkeitä osaajia vaan vaikutetaan myönteisesti myös mm. sairauspoissaolojen määrään ja yleiseen työilmapiiriin.

Maria Carlsson on vetänyt asianajotoimisto Boreniuksella Ruuhkavuosiprojektia, jossa pyrittiin löytämään toimivia ratkaisuja ja uusia tukimekanismeja ruuhkavuosiongelmien ratkaisemiseksi. Carlsson on toiminut työurallaan sekä juristina että johdon coachina, ja on mm. kirjojen Esimies ja coaching, Mielekäs työ sekä Ruuhkavuosien ratkomisopas kirjoittaja.

925

925 Design on paremman työelämän suunnittelutoimisto. Tehtävämme on saada ihmiset ajattelemaan rohkeammin, toimimaan järkevämmin ja väsymään vähemmän. Taistelemme työpäivien pirstaleisuutta ja sekavuutta sekä jatkuvaa kiireen tunnetta vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *