Listaa TeuxDeux’lla tehtävät oikeille päiville

Verkosta löytyy valtava määrä to-do –sovelluksia. Yksi mielenkiintoinen uusi tuttavuus on trendikkäästi brooklynilainen Teux-Deux [tø – dø].

Usein tehtävälistat kasvavat valtaviksi. TeuxDeux auttaa jakamaan tehtävät oikeille päiville ja joukkoon ”muita tehtäviä”.

Näin minä käytän TeuxDeuxia

Aina, kun eteeni tulee uusi tehtävä, kirjaan sen muistiin TeuxDeuxin ”Someday” –kohtaan. Kerran pari viikossa siirrän tehtävät oikeille päiville. Kunakin päivänä olen varannut hetken listan tyhjentämiseen. Jos jonain päivänä en ehdi tekemään kaikkia päivän tehtäviä, TeuxDeux siirtää tehtävän seuraavalle päivälle.

Tämän lisäksi TeuxDeuxissa on listoja, jonne kerään tulevia tehtäviä. Omat listani ovat Someday, Firma, Koti, Urheiluseura, Sälää ja Lue joskus. Nämä listat toimivat muistini jatkeena.

TeuxDeux on designerin tekemä. Yksinkertainen, tyylikäs ja helppo. Tekee juuri sen, minkä lupaa – ei enempää. Ja iPhone –sovellus toimii hyvin. Hauskana kuriositeettina TeuxDeuxilla on sovellus Little Printeriin .

Pekka

925 Designin toimitusjohtajalla Pekalla on takanaan pari vuosikymmentä erilaisia liiketoiminnan, tuotekehityksen, innovaatiotoiminnan ja markkinoinnin johdon tehtäviä ympäri maailmaa. Pekan intohimo on merkityksen kirkastaminen ja parempi johtaminen.

Avainsanat: , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *