Korvaavatko koneet ihmisen? – Tule keskustelemaan

325

925 Designin, Kulttuuritehdas Korjaamon ja Työterveyslaitoksen järjestämissä ”Kolmesta viiteen – Ajatus työlle” -iltapäivissä tuuletetaan ajatuksia ja keskustellaan työelämän tulevaisuudesta afterwork-hengessä. Kerran kuussa, kolmesta viiteen, yritysten päätöksentekijät ja työkulttuurin kehittäjät saavat tilaisuuden kysyä kimuranttejakin kysymyksiä alan asiantuntijoilta ja kollegoiltaan.

KOLMESTA VIITEEN – AJATUS TYÖLLE
20. elokuuta – Vievätkö koneet vallan?

Keskiviikkona 20. elokuuta, kolmesta viiteen, Korjaamon Vintillä keskustellaan siitä, miten työtehtävien automatisointi ja maailman digitalisoituminen vaikuttavat ajatustyön arkeen. Syrjäyttävätkö koneet ihmisen vai tarvitaanko ihmisten vuorovaikutusta entistäkin enemmän? Mitä tämä kaikki vaati työntekijöiltä ja organisaatioilta?

Osallistujien kysymyksiin ovat vastaamassa suosittu bloggari ja tutkija Katri Saarikivi Helsingin yliopiston Kognitiivisen aivotutkimuksen yksiköstä sekä Esko Kilpi, yksi Suomen kansainvälisesti tunnetuimmista digitaalisen työn asiantuntijoista.

Ota mukaan omat kysymyksesi, mielipiteesi ja näkökantasi, ja tule mukaan keskustelemaan!

Koska työelämässä tarvitaan myös virkistäytymistä ja inspiraatiota, tarjoamme samalla pikkupurtavaa, virvokkeita ja rennon ilmapiirin afterworkeja varten.

Kolmesta viiteen – Ajatus työlle, Korjaamon Vintillä (Töölönkatu 51, Helsinki) 20. elokuuta klo 15 alkaen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittautumaan afterworkeille pääset tästä.

925

925 Design on paremman työelämän suunnittelutoimisto. Tehtävämme on saada ihmiset ajattelemaan rohkeammin, toimimaan järkevämmin ja väsymään vähemmän. Taistelemme työpäivien pirstaleisuutta ja sekavuutta sekä jatkuvaa kiireen tunnetta vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *