Ravintopalaverit kalenterissa

Olen viime aikoina pitänyt paljon esityksiä uuden aikakauden työstä. Samalla olen kertonut omista tavoistani ja työkaluista, joita käytän. Myös tähän energiahaasteeseeni liittyen.

On ollut melkein noloa kertoa parista kalenterimerkinnästäni:

Maanantaisin kello 8.00 – Muista ruoat töihin. Päivittäin kello 13.30 – Syö välipala.

Eikö iso mies osaa muuten asioitaan hoitaa. No ei tunnu osaavan. Tämä on toiminut minulle.

Haastevalmentajani Niina kehotti minua muutama viikko sitten lisäämään kyseiset merkinnät ja minähän tottelin. Keino tuntuu toimivan kaltaiselleni kalenterivetoiselle kaverille.

”Onko neuvoista ollut mitään hyötyä? Onko muutoksia energiassa jo nähtävissä?”, Niina kyselee nyt.

Kokonaisenergian suhteen en ole vielä varma. Kuitenkin työpäivän ”suden hetki” eli noin kello 14 – 15 menee paremmalla sykkeellä. Iltapäivän nuukahdukseen keinot ovat siis auttaneet.

Viime kerralla puhuin unirutiinien yhteydessä tapagurujen tempuista saada tapa syntymään. Jälleen kerran ravinnon kanssa rationaalinen puoli on ollut kunnossa. Tällä kertaa tarvittiin ympäristön tuunausta. Välipalaa ei tule syötyä, jos ruokaa ei ole saatavilla.

Eräs toinen muutoksen opeista on: Kerro kaikille! Siksi kirjoitan tätä blogiakin. Blogin seurauksena myös työkaverini Essi, Noora ja Maarit ovat alkaneet pitää huolta syömisestäni. Viimeksi eilen, kun olin unohtanut välipalarahkan kotiin, taikoi Maarit laukustaan esiin pähkinäpussin. Kiitos ladies!

Laturin energiatestin tulokset herättivät toimitusjohtajamme Pekan tajuamaan, että omalle hyvinvoinnille ja työteholle on tehtävä jotain. Pekan tavoite on saada syksyn aikana energiatasonsa nousuun valmentajansa Laturin Niina Palmun avustuksella. Blogin lisäksi energiahaasteen etenemistä voi seurata Pekan twitterissä @pohjakallio ja #ppenergia.

Pekka

925 Designin toimitusjohtajalla Pekalla on takanaan pari vuosikymmentä erilaisia liiketoiminnan, tuotekehityksen, innovaatiotoiminnan ja markkinoinnin johdon tehtäviä ympäri maailmaa. Pekan intohimo on merkityksen kirkastaminen ja parempi johtaminen.

Niina

Niina Palmulla on lähes 20 vuoden kokemus hyvinvointialalta motivoivien liikuntatuotteiden kehittämisestä, kouluttamisesta sekä ryhmäliikunnan vetämisestä. Tällä hetkellä hänen vastuulla on terveellisen ja aktiivisen elämäntavan edistämiseen suunnatun tuotteen kehitys Laturilla.

Avainsanat: , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *