925 Palkinnot – Palkitsemme hyviä tapoja työelämästä

925 Design etsii palkinnon arvoisia, hyviä tapoja työelämästä. Tapoja, jotka innostavat suomalaisia työntekijöitä ja yrityksiä sekä pieniin että isoihin positiivisiin muutoksiin. Palkitsemme inspiroivimmat tavat marraskuussa 925 Festival –tapahtumassa, Kulttuuritehdas Korjaamolla.

Mitä etsimme?

Etsimme rohkeita, luovia arjen käytäntöjä, jotka vaikuttavat jollain tavalla positiivisesti työntekoon tai tasapainoisen elämän ylläpitoon. Tapoja, jotka heijastavat uudenlaista ja rohkeaa suhtautumista työhön ja työelämään.

Etsimme erityisesti tapoja, jotka toteutuvat arkipäivässä. Pelkkä hulluttelu ei riitä, vaan palkintuilla tavoilla tulee olla myös jonkinlaista strategista merkitystä. Tarkoituksena ei kuitenkaan ole palkita tapoja mitattavuuden tai mitattujen tuloksien perusteella, vaan tärkeämpää on oikea meininki.

Tapaa voi toteuttaa yksi henkilö, tiimi tai koko työyhteisö. Tapojen pitäisi kuitenkin olla sellaisia, että niitä voidaan helposti ottaa käyttöön muissakin organisaatioissa toimialasta riippumatta. Tarkoitus on inspiroida muitakin muuttumaan.

Aikataulu ja julkistus

Saimme ilmoitettuun määräpäivään mennessä paljon hyviä ehdotuksia palkinnon arvoisista tavoista. Kiitos niistä!

Valintaraati on nyt vetäytynyt tekemään päätöksensä. Palkintojen saajat julkaistaan marraskuussa 925 Festivaleilla ja 925 TV:ssä!

925

925 Design on paremman työelämän suunnittelutoimisto. Tehtävämme on saada ihmiset ajattelemaan rohkeammin, toimimaan järkevämmin ja väsymään vähemmän. Taistelemme työpäivien pirstaleisuutta ja sekavuutta sekä jatkuvaa kiireen tunnetta vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *