Miten muutoksesta tehdään osa johtamisen arkea | Atte Jääskeläinen 925 Festival 2014

Johtamisen tulisi elää tässä hetkessä. Jos nyt mietitään miten tulevaisuudessa tulisi toimia, mennään määrätietoisesti metsään. Abstraktiot eivät myöskään vie kohti tavoitetta vaan tarvitaan konkreettisia toimia sen eteen.

Atte Jääskeläinen on Yleisradion uutis- ja ajankohtaistoiminnan johtaja. Hänen vastuullaan on Suomen suurin toimitusorganisaatio, joka tuottaa päivittäin satoja radio- ja tv-lähetyksiä ja verkkosisältöjä. Juristin koulutuksen saanut Jääskeläinen on työskennellyt media-alalla lähes 20 vuotta. Tämä kokenut uutistoimitusten johtaja on toiminut aiemmin muun muassa Suomen Tietotoimiston toimitusjohtajana ja Helsingin Sanomissa esimiehenä sekä talous- että politiikan toimituksessa. Energisenä uudistajana hän nauttii muutosjohtamisesta ja uskoo tulevaisuuden työelämän vaativan sopeutumiskykyisiä yrityksiä ja yksilöiltä. Vapaa-ajallaan Atte nauttii vanhan talon remontoimisesta ja pihahommista. Päivittäiset työmatkansa hän hoitaa pääasiassa kävellen.

925

925 Design on paremman työelämän suunnittelutoimisto. Tehtävämme on saada ihmiset ajattelemaan rohkeammin, toimimaan järkevämmin ja väsymään vähemmän. Taistelemme työpäivien pirstaleisuutta ja sekavuutta sekä jatkuvaa kiireen tunnetta vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *