Poimi Pulseen kiinnostavimmat uutiset

Jokainen meistä todennäköisesti tunnistaa ongelman: olisi niin kovin tärkeää seurata aikaansa ja erilaisia mielenkiintoisia medioita, mutta kun ei ehdi, ei sitten millään. On vaikea kuvitella parempaa ja helpompaa ratkaisua tähän ongelmaan kuin Pulse.

pulse

Pulse on sekä puhelimessa, tableteissa että tietokoneella toimiva erittäin helppokäyttöinen palvelu, johon voi käsin poimia ne mediat, joita haluaa seurata ja siinä kaikki, palvelu hoitaa loput. Tämän jälkeen palvelu poimii kyseisistä medioista mielenkiintoisimmat uutiset ja tekee niiden lisäksi oman “best of” –koosteensa eri alueilta.

Uutisia voi teemoittaa eri kategorioiden mukaan (business, teknologia, viihde, jne.) ja kaikki uutiset on helppo jakaa edelleen sosiaaliseen mediaan (esim. Twitteriin tai Facebookiin). Käyttöliittymä on selkeä ja uusia medioita liittyy mukaan kaiken aikaa.

Highly recommended eli hyvä kuin mikä.

Saku

925:n luova johtaja Saku on konsultoinut yli sataa yritystä Suomessa ja maailmalla ja kirjoittanut luovuudesta ja innovoinnista useita kirjoja. Sakun intohimo on ongelmanratkaisu sekä hienojen asioiden ideointi ja toteuttaminen.

Avainsanat: , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *