Ota Evernote osaksi arkea

Evernote on niin kiinteä osa arkeani ja työtäni, etten edes ollut tulla ajatelleksi sitä, kun mietin, mistä sovelluksesta kirjoittaisin.

Evernote on näppärä ja helppokäyttöinen muistikirjan ja leikekirjan sekoitus, joka toimii kaikilla tarvittavilla alustoilla: tietokoneella, puhelimessa sekä tabletilla. Sen sijaan, että listaisin, mitä Evernotella voi tehdä, kerron mihin minä sovellusta käytän. Lisää näitä tarinoita löytyy myös Evernoten julkaisemista videoista.

Itselläni Evenote on erityisesti muistikirjan korvike. Koska se synkronoi tietonsa kaikkien laitteitteni välillä, on haluamani tieto aina mukana. Olen jakanut muistiinpanoni 42 muistikirjaan aiheen mukaan.

 

Kokousmuistiot kirjoitan Evernoteen, jotta pääsen niihin kiinni kaikista työkaluistani. Uusi kalenteriohjelmani Mynd tarjoaa myös mahdollisuuden liittää Evernote-muistioita suoraan kalenteriin. Voin lähettää saamani muistiot suoraan sähköpostilla Evernoteen talletettavaksi sovelluksen minulle määrittelemällä osoitteella.

Rikkaat todo-listat ja muistilaput syntyvät, kun voin liittää Evernoteen suoraan kännykän kameralla otettuja kuvia sovelluksen omassa käyttöliittymässä. Listoillani on kuvia auton renkaiden tunnuksista, terassilakan värikoodeihin. Selainlaajennuksella voin napata suoraan osia www-sivuista muistikirjaani.

Matkat suunnittelen Evernotea käyttämällä: nähtävyydet, matkaliput, osoitteet päätyvät muistikirjaani. Versiossani on offline–toiminnallisuus, ja voin lukea muistikirjojani ilman kallista datayhteyttä ulkomaillakin.

Kauppalistat kirjoitan usein tietokoneella, kun uusia asioita tulee mieleen. Kaupassa tarkistan asiat sitten puhelimella.

Olen jo pitkään etsinyt paikkaa tallettaa verkosta löytämiäni reseptejä. Evernoten suurin kansioni onkin nimeltään ”Ravintolat & reseptit”, jonne talletan parhaat ruokakokemukseni. Näin kaupassakin muistan, mitä suunnittelemaani ruokaan tarvitaan. Olen jopa skannannut suosikkireseptejäni keittokirjoistani mukaan. Tämän käytön ovat muutkin löytäneet Evernote Food –sovelluksen ilmestymisestä päätellen.

 

Pekka

925 Designin toimitusjohtajalla Pekalla on takanaan pari vuosikymmentä erilaisia liiketoiminnan, tuotekehityksen, innovaatiotoiminnan ja markkinoinnin johdon tehtäviä ympäri maailmaa. Pekan intohimo on merkityksen kirkastaminen ja parempi johtaminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *