Miksi hyvät ideat jäävät toteuttamatta – tule keskustelemaan

325_top_mailchimp

925 Designin, Kulttuuritehdas Korjaamon ja Työterveyslaitoksen järjestämissä ”Kolmesta viiteen – Ajatus työlle” -iltapäivissä tuuletetaan ajatuksia ja oiotaan työelämän kiemuroita afterwork-hengessä. Kerran kuussa, kolmesta viiteen, ajatustyön asiantuntijat alustavat keskusteluja ajankohtaisista työelämän teemoista. Tilaisuudet on suunnattu erityisesti yritysten päätöksentekijöille sekä työkulttuurin kehittäjille.

Vaikealta tuntuu, tehdäänkö silti – 21. toukokuuta

Keskiviikkona 21. toukokuuta, kolmesta viiteen, Korjaamon Vintillä keskustellaan rohkeasta ajattelusta ja kokeilukulttuurin tärkeydestä teemalla ”Vaikealta tuntuu, tehdäänkö silti?”. Suomalaisilla on paljon hyviä ideoita. Mistä johtuu, että ideat niin harvoin päätyvät käytäntöön. Tyypillisesti uusiin ajatuksiin vastataan “mietitään tätä vielä”, “hyvä ajatus, mutta nyt ei ole hyvä aika” tai “palataan tähän”, eikä koskaan palata. Miksi yrityksissä on vaikeaa olla rohkea ja mitä siitä seuraa?

Alustajina toimivat 925 Designin luova johtaja Saku Tuominen ja LM Tietopalveluiden toimitusjohtaja Janne Järvinen. Lisäksi maistiaisia Kulttuuritehdas Korjaamon sisällöistä tarjoilee myyntijohtaja Petter Byholm.

Koska Korjaamolla ajatellaan, että työelämässä tarvitaan myös virkistäytymistä ja inspiraatiota, alustusten jälkeen jatketaan ajatusten vaihtoa ja rentoa yhdessäoloa DJ:n tahdittamana.

Ohjelma

15.00 Ovet aukeavat, tarjolla pikkupurtavaa ja virvokkeita
15.30 Alustukset ja keskustelua
16.15 Maistiainen Korjaamon tapahtuma- ja kulttuurisisällöistä
16.30 Musiikkia ja verkostoitumista

Tule mukaan keskustelemaan rohkeasta ajattelusta ja kokeilukulttuurista 21. toukokuuta klo 15–17 Korjaamon Vintille (Töölönkatu 51)! Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittaudu mukaan täällä »

925

925 Design on paremman työelämän suunnittelutoimisto. Tehtävämme on saada ihmiset ajattelemaan rohkeammin, toimimaan järkevämmin ja väsymään vähemmän. Taistelemme työpäivien pirstaleisuutta ja sekavuutta sekä jatkuvaa kiireen tunnetta vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *