Jos rakastat firmaasi, älä kohtele itseäsi huonosti

Otsikko on hieman pehmeämpi kuin Michelle Lara Linin alkuperäinen blogi: ”If you care about your company stop treating yourself like shit.”

Kerromme sankaritarinoita urheista yrittäjistä, jotka nukkuvat neljä tuntia, eivätkä ehdi lounaalle, eivätkä urheilemaan. Eli pitämään itsestään huolta.

Kuvittelemme, että tuloksen teon kaava on: tulos = työ x aika. Aivan roskaa.

Oikea kaava on: tulos = työ x tuottavuus.

Tuottavuus syntyy asioista kuten energia, keskittyminen ja terveys. Väitämme, ettei meillä ole aikaa urheilla ja pitää huolta itsestämme, koska joudumme tekemään töitä niin paljon.

Joskus joudummekin, mutta tuottavuutemme laskee nopeasti ajan kuluessa. Ja jos meissä ei ole virtaa, emme saa aikaan. Eli vanha lääke: syö, nuku, urheile.

Michelle Lara Lin lisää vielä yhden idean: ota tunti päivässä, jolloin olet täysin ”unconnected”. Ei TV:tä. Mene lenkille. Mene joogaan. Anna mielelle tilaa.

Se on tuottavaa toimintaa.

Pekka

925 Designin toimitusjohtajalla Pekalla on takanaan pari vuosikymmentä erilaisia liiketoiminnan, tuotekehityksen, innovaatiotoiminnan ja markkinoinnin johdon tehtäviä ympäri maailmaa. Pekan intohimo on merkityksen kirkastaminen ja parempi johtaminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *