Energiahaaste alkaa

Suutarin lapsen syndroomaan on helppo langeta. Ja me 925:ssa olemme usein sanoneet, että henkilökohtaisessa muutoksessa kannattaa kertoa muutoksesta kaikille.

Niinpä tässä sitä ollaan.

Teimme kesäkuussa partnerimme Laturin Energiatestin. Laturi yhdistää useita mittaustuloksia yhteen arvoon; kuinka monta tuntia päivittäistä energiaa riittää.

Minun tulokseni oli 9 tuntia 15 minuuttia. Todella masentavaa. Työpäivän jälkeen ehdin juuri ja juuri kotisohvalle ja kellahdan siihen. Valitettavasti mittaus ja todellisuus pitävät yhtä.

Pekan Energiaindeksi

Suutarin lapsi.

Yhdessä Laturin kanssa päätimme aloittaa projektin, jolla minun energiatasoni nostetaan tolkullisiin lukemiin. Laturin Niina auttaa minua unen, ravinnon, liikunnan ja mittausten kanssa.  Tuomme mukaan myös 925:n testaamia työpäivän tapoja. Ja motivaation lisäämiseksi kerromme projektistamme kaikille tässä blogissa sekä Twitterissä (@pohjakallio, #ppenergia).

Pelottaa.

Niina kuitenkin lohduttaa: ”Ei hätää. Energiaindeksisi ei ole ollenkaan pohjanoteeraus ja tuloksissa on paljon positiivista. Keskikropan ja jalkojen lihaskuntosi on erinomainen! Tasapaino on myös komeasti tummalla vihreällä. Syksyn liukkaiden kelien tulosta ei siis tarvitse olla huolissaan.

Nyt kuitenkin olisi tärkeä keskittyä harmaalla oleviin alueisiin. Erityisesti stressi, vireys ja verenpaine huolestuttavat. Nämä kaikki pelaavat yhteen. Riittävän ja hyvän unen saanti on yksi suurimmista tekijöistä, joka vaikuttaa näihin kaikkiin. Miten nukut?”

Nukun kieltämättä aika heikosti. Illalla nukuttaa ihan hyvin, mutta herään liian aikaisin. Koiran unta. Saammeko uneni laadun paremmaksi? Siitä lisää ensi kerralla. Haaste on alkanut.

Tulkaa mukaan ja kommentoikaa. Marraskuun 925 festivaaleilla  haastamme uuden tekijän mukaan energiahaasteeseen.

Laturin energiatestin tulokset herättivät toimitusjohtajamme Pekan tajuamaan, että omalle hyvinvoinnille ja työteholle on tehtävä jotain. Pekan tavoite on saada syksyn aikana energiatasonsa nousuun valmentajansa Laturin Niina Palmun avustuksella. Blogin lisäksi energiahaasteen etenemistä voi seurata Pekan twitterissä @pohjakallio ja #ppenergia.

Pekka

925 Designin toimitusjohtajalla Pekalla on takanaan pari vuosikymmentä erilaisia liiketoiminnan, tuotekehityksen, innovaatiotoiminnan ja markkinoinnin johdon tehtäviä ympäri maailmaa. Pekan intohimo on merkityksen kirkastaminen ja parempi johtaminen.

Niina

Niina Palmulla on lähes 20 vuoden kokemus hyvinvointialalta motivoivien liikuntatuotteiden kehittämisestä, kouluttamisesta sekä ryhmäliikunnan vetämisestä. Tällä hetkellä hänen vastuulla on terveellisen ja aktiivisen elämäntavan edistämiseen suunnatun tuotteen kehitys Laturilla.

Yksi kommentti kirjoitukseen “Energiahaaste alkaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *