Ajatustyön afterwork-iltapäivät alkavat

325_top_mailchimp

925 Designin, Kulttuuritehdas Korjaamon ja Työterveyslaitoksen järjestämissä ”Kolmesta viiteen – Ajatus työlle” -iltapäivissä tuuletetaan ajatuksia ja oiotaan työelämän kiemuroita afterwork-hengessä. Kerran kuussa, kolmesta viiteen, ajatustyön asiantuntijat alustavat keskusteluja ajankohtaisista työelämän teemoista. Tilaisuudet on suunnattu erityisesti yritysten päätöksentekijöille sekä työkulttuurin kehittäjille.

Keskiviikkona 16. huhtikuuta, kolmesta viiteen, Korjaamon Vintillä keskustellaan maailmalla leviävästä Quantified Self -termillä tunnetusta ilmiöstä, jonka hyödyntämiseen myös organisaatiot ovat pikkuhiljaa heräämässä. Laskentatoimen ja HR-kyselyjen rinnalle on jo ilmestynyt uusia numeroita, joita voidaan käyttää avuksi päätöksenteossa. Kehon, mielen ja elämäntapojen mittaamiseen liittyy kuitenkin monenlaisia haasteita, jotka on ratkaistava ennen kuin voimme hyvällä omalla tunnolla hyödyntää uusia teknologioita parhaalla mahdollisella tavalla. Keskustelun alustajina toimivat Työterveyslaitoksen Minna Huotilainen ja Kai Kuikkaniemi Aalto-yliopistolta.

Ohjelma:

15:00 Ovet aukeavat, tarjolla pikkupurtavaa ja virvokkeita
15:30 Alustukset ja keskustelua
16:15 Musiikkia ja verkostoitumista

Tule mukaan keskustelemaan työtekijän mittaroinnista keskiviikkona 16.4. klo 15-17 Korjaamon Vintille (Töölönkatu 51)!

Ilmoittautumaan afterworkeille pääset täältä »

925

925 Design on paremman työelämän suunnittelutoimisto. Tehtävämme on saada ihmiset ajattelemaan rohkeammin, toimimaan järkevämmin ja väsymään vähemmän. Taistelemme työpäivien pirstaleisuutta ja sekavuutta sekä jatkuvaa kiireen tunnetta vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *