925 Design osaksi valmennus- ja ohjelmistoyritys H2H Performancea

Hyvinvoinnin ja suorituskyvyn valmennus- ja ohjelmistoyritys H2H Performance on ostanut 925 Designin liiketoiminnan. Kaupan myötä 925 Designin kehittämät työkalut ja sisällöt tulevat osaksi H2H Performancen palvelutarjontaa.

925-Design-osaksi-H2H-Performancea

925 Design on vuodesta 2011 lähtien kehittänyt konkreettisia keinoja ja välineitä, joiden avulla nykypäivän tietotyössä voisi helpommin saada aikaan enemmän, päästä oman työnsä herraksi ja väsyä vähemmän. Työelämän ravistelu aloitettiin ensin osana Helsingin World Design Capital –hanketta ja jatkettiin luomalla parempia työtapoja lukuisissa asiakasprojekteissa ja jakamalla vinkkejä YouTube-kanavalla, vuosittaisessa 925-lehdessä sekä erilaisissa tapahtumissa ja seminaareissa.

H2H Performance muodostui viime syksynä, kun digitaalisia hyvinvointiratkaisuja yhteisöille kehittävä HeiaHeia ja huippujohtajia- ja urheilijoita valmentava Hintsa Performance yhdistyivät. Lääkäri Aki Hintsan yhdessä huipputiedemiehistä koostuvan asiantuntijatiimin kanssa kehittämää, kokonaisvaltaista hyvinvointi- ja suorituskykymallia ovat hyödyntäneet muun muassa F1-maailmanmestarit Mika Häkkinen, Sebastian Vettel ja Lewis Hamilton. Yrityksen digitaalisia ratkaisuja käyttää yli 500 työnantajaa Suomessa ja ulkomailla. Toiminnan kasvaessa H2H Performance haki ratkaisuja palvella asiakkaitaan entistä kokonaisvaltaisemmin työyhteisön hyvinvointiin ja suorituskykyyn liittyvissä kysymyksissä, erityisesti organisaatiokulttuurin, johtamisen ja työtapojen parantamisen suhteen. Sopiva kumppani löytyi 925 Designista.

Molemmat yritykset ovat viime vuosina ratkoneet samankaltaisia haasteita hieman eri näkökulmista: 925 Design luovuuden ja kokeilukulttuurin avulla, H2H Performance Aki Hintsan kehittämien holististen hyvinvointi- ja suorituskykyoppien pohjalta. Viime vuonna alkaneiden yhteisten projektien jälkeen oli luontevaa jatkaa työtä yhdessä”, kommentoi Pekka Pohjakallio, yksi 925 Designin perustajista, joka nykyisin toimii liiketoimintajohtajana H2H Performancessa.

Taustatutkimus on alusta asti ollut molemmilla tahoilla tärkeässä asemassa. H2H Performancen metodit nojaavat vahvasti tieteelliseen tutkimukseen. Verkostossa on mukana kokeneita valmentamisen ja lääketieteen asiantuntijoita eri puolilta maailmaa. 925 Designissa tietotyön arkea tutkittiin ruohojuuritasolla havainnoimalla erilaisia toimintatapoja, haastattelemalla tuhansia työntekijöitä sekä testaamalla useita kymmeniä parannuskeinoja eri työyhteisöissä.

Oman elämän ja työn hallinta on iso osa ihmisten hyvinvointia. 925 Design on kehittänyt paljon hyviä ratkaisuja, jotka tuomme ilolla osaksi H2H:n palvelukokonaisuutta. Näin pystymme tarjoamaan nykyajan organisaatioille entistä parempia keinoja parantaa työntekijöiden ja organisaation hyvinvointia, tuottavuutta ja luovuutta”, kertoo Jussi Räisänen, H2H Performancen toimitusjohtaja.

H2H Performance on jatkanut alkuvuodesta voimakasta kansainvälistä kasvuaan rekrytoimalla lisää huippuosaajia Helsinkiin ja Geneveen. 925 Designin tarina siis jatkuu hyvissä käsissä. ”Olemme erittäin tyytyväisiä, että 925 Designissa tehty vuosien työ jatkuu parhaassa mahdollisessa osoitteessa. H2H edustaa samoja arvoja kuin mihin me 925 Designissa keskityimme”, sanoo Saku Tuominen, yksi 925 Designin perustajista.

Lue lisää Hintsa Performancesta tai HeiaHeiasta.

Lisätietoja:
Pekka Pohjakallio
pekka@925design.fi
+358 50 557 1156

925

925 Design on paremman työelämän suunnittelutoimisto. Tehtävämme on saada ihmiset ajattelemaan rohkeammin, toimimaan järkevämmin ja väsymään vähemmän. Taistelemme työpäivien pirstaleisuutta ja sekavuutta sekä jatkuvaa kiireen tunnetta vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *